Musik for mindre børn

Musik for mindre børn
Om

Musik for mindre børn

Så er der musik og sjov for alle sanser

Et musikalsk børneshow der sætter gang i løjerne. Sangene tager udgangspunkt i børnenes egen verden. Flere af dem er skrevet ud fra inspiration og snakke med børn i folkeskolens yngste klasser. Sangene handler om Halloween, cykelglæde, friluftsliv, eventyr, fantasi, gode undskyldninger, troen på sig selv, venskaber og meget mere.

Der bliver tilknyttet en musikportal, der går i luften i starten af 2024. Portalen kommer til at rumme de iørefaldende børnesange til brug i folkeskolen, SFO, børnehaver, vuggestuer og i fritiden med legekammerater.

Du får som musiklærer eller pædagog et godt musikunivers at rejse ind i. Portalen vil primært indeholde sange, jeg (Jan Kolling) selv har skrevet eller sammen med andre sangskrivere. Sangene indeholder lette sangstemmer og koreografier.
På portalen kan du finde tekster og noder til download, videoer med instruktioner af dansetrin og fagter samt instrumental udgave af sangene.

Med Jan Kolling bliver der rig mulighed for at røre hele kroppen, herunder lattermuskler, bentøj og sangstemmer.

Målgruppen er børn i alderen 3-10 år. Showet henvender sig til skoler, SFO, institutioner, foreninger, biblioteker, butikscentre, byfester og andre steder, hvor børn skal have det sjovt for en stund.
Showet varer 45-50 min. Det kan dog opdeles til f.eks. 2 x 25 min.

En god gang musikalsk underholdning i børnehøjde.

Book musik for mindre børn

Alle mine services

Min musik henvender sig både til virksomheder, institutioner og private,
der vil krydre dagen med underholdende musik og et godt grin.
Når fællessang bliver genvejen til den gode stemning, er mit arbejde
lykkedes, og jeg kører glade hjem.

Booking

Send forespørgsel

Du kan også sende en uforpligtende forespørgsel ved at udfylde formularen. Du vil derefter hurtigst muligt blive kontaktet og få svar på eksempelvis pris og dato.
Derudover er det også muligt at kontakte:

Jan Kolling

+45 61 67 52 02